CORONAVIRUS

Vești proaste pentru deputatul Adrian Mocanu

Deputatul PMP Adrian Mocanu trebuie să predea permisul de conducere. Magistrații Judecătoriei Buzău au respins, astăzi, ca neîntemeiată, plângerea contravenţională formulată de ales în contradictoriu cu IPJ Buzău, asta după ce oamenii legii i-au reținut permisul pentru viteză de două ori în aceeași zi.

În octombrie anul trecut, deputatul Mocanu a fost oprit de polițiști pe E85, pe raza localităţii Spătaru, unde conducea cu peste 100 kilometri la oră, deşi limita maximă de viteză este de 50 de kilometri la oră.

Poliţiştii buzoieni l-au oprit şi l-au informat că trebuie să plătească o amendă de 1.305 lei şi că i se va reţine permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile. La verificările făcute de agenţii de la Rutieră, aceştia au constatat că deputatului îi fusese reţinut permisul şi mai devreme, tot pentru viteză. El fusese surprins conducând cu viteză peste limita admisă pe raza judeţului Ilfov şi a fost sancţionat.

Astfel, Adrian Mocanu s-a ales cu permisul suspendat pentru o perioadă cumulată de 180 de zile şi trebuie să achite câte o amendă în valoare de 1.305 lei pentru fiecare contravenţie comisă.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button