Sport Știrile zilei

Vi-l mai amintiți? Iată ce funcție ocupă acum

Comisarul-șef Ștefan Tudorel Alexandru, declarat Polițistul Anului 2012 de către IPJ Buzău

A dat haina militară pe viața sportivă. Fostul comisar-șef Ştefan Tudorel Alexandru este nou șef al secției de rugby din cadrul SCM Gloria Buzău. Informația a fost confirmată astăzi de către președintele clubului, Ion Cazan.

Comisarul Ștefan Tudorel Alexandru a părăsit IPJ Buzău după un scandal izbucnit în 2014, atunci când DNA a început urmărirea penală pe numele său sub aspectul săvârșirii faptelor de abuz în serviciu și luare de mită. La vremea respectivă, polițistul era acuzat că l-ar fi favorizat pe interlopul Tily Spoitoru, pe care l-ar fi scos din arest sub pretextul derulării unor pretinse activităţi judiciare, pentru a-i permite acestuia să meargă la frizer sau să petreacă ziua de naştere cu prietenii şi membrii familiei.

Fostul comisar a jucat rugby în tinerețe.

În 2017 însă, dosarul său a fost clasat de către Direcţia Naţională Anticorupţie, Serviciul Teritorial Ploieşti. Cu imaginea și cariera ruinate, comisarul-șef nu s-a mai întors în poliție.

Astăzi, ofițerul este proaspătul șef al secției de rugby din cadrul SCM Buzău, unde îl are ca șef direct tot pe un militar. Este vorba despre președintele clubului, Ion Cazan, fost ofițer în Armata României.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

2 Comments

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Un infractor. E copilul de suflet al lui Pantazi, șeful IPJ Buzau. Asta a fost în tinerețe acar la CFR, după care s-a încadrat direct în politie ca subofițer. Ulterior, după ce a absolvit cursurile unei facultăți de tip SRL, și cu sprijinul lui Pantazi, a ajuns ofițer de politie.
    O nulitate, un om cu un caracter infect. Era mai prieten cu infractorii, decât cu colegii sai.