Economic

Vidas Met – cel mai mare producator de confectii metalice din Prahova

Orice segment economic necesita solutii de depozitare, de transport a marfurilor, de pozitionare, solutii inteligente de incarcare sau descarcare, manipulare, sortare si distributie, realizate in conditii maxime de siguranta.

Orice segment economic necesita solutii de depozitare, de transport a marfurilor, de pozitionare, solutii inteligente de incarcare sau descarcare, manipulare, sortare si distributie, realizate in conditii maxime de siguranta.

Vidas Met, cel mai mare producator de confectii metalice din Prahova, intelege valoarea investitiilor in plan industrial, satisfacand toate cerintele in ceea ce priveste alegerea unor variante ce vin la pachet cu preturi accesibile, executie mai rapida si flexibilitate in design.

Cu un portofoliu de clienti extrem de diversificat si aprecierea colaboratorilor ce constau in firme foarte mari, dornice de dezvoltarea constanta a proiectelor viitoare alaturi de aceasta, fabrica de confectii metalice din Prahova este dotata cu sisteme software performante, personal calificat, utilaje si echipamente de ultima generatie ce permit optimizarea si productia confectiilor metalice la inalta precizie.

Producator pentru aproape orice tip de confectii metalice!

Vidas Met – cel mai mare producator de confectii metalice din Prahova – realizeaza aproape orice tip de confectii metalice: de la cuve de rententie, cuve basculabile, protectii pentru rafturi depozit, locuri de fumat, containere pentru span si deseuri industriale, rastele biciclete, mobilier vestiare, pana la mese de lucru, accesorii stivuitoare si echipamente de stocare.

Angajamentul producatorului de confectii metalice este sa creasca bunastarea economica, ca de altfel, calitatea vietii tuturor celor care iau parte la aceste activitati, facand din „orientarea catre client” principiul care guverneaza sistemul sau de valori si modul acestuia de actiune. Compania adopta, constant, noi idei, implementand tehnologii inovative cu scopul de a obtine cele mai bune performante.

In orice decizie luata sunt puse in balanta atat avantajele, cat si riscurile, pentru ca, la final, cea mai potrivita optiune sa fie pusa in practica. Materialele de calitate cu care se lucreaza asigura mentinerea acestui echilibru, fapt ce conduce la cresterea firmei si la reputatia ireprosabila a celor mai sigure produse, livrate oriunde in tara. Producatorul si-a propus sa inoveze industria confectiilor metalice cu fiecare proiect finalizat, contribuind cu buna credinta si profesionalism la dezvoltarea durabila a societatii.

Solutii eficiente, adaptate clientilor

Viziunea firmei de confectii metalice are la baza finalizarea la timp si intr-un mod profesionist a fiecarui proiect in parte, prin oferirea rapida de solutii eficiente, adaptate perfect cerintelor clientilor. Vidas Met incurajeaza initiativa, inovarea, creativitatea, crezand cu tarie in devotamentul unei echipe de specialisti dedicati si pregatiti sa faca fata oricarui proiect pe foaie pe care, apoi, sa il aduca la viata in realitate pentru valorificarea cu succes a zonelor din depozite si nu numai.

Scopul companiei consta in proiectarea si producerea unor echipamente care sa faciliteze procesele logistice si fluxurile de lucru, facand intreaga productie cat mai usoara pentru un randament constant imbunatatit. Fondata, initial, ca o mica afacere de familie, Vidas Met este, in prezent, unul dintre cei mai importanti producatori de profil din Romania, avand o experienta pe piata de peste 15 ani. Productia are loc exclusiv in tara, in fabrica dotata cu angajati calificati si cele mai noi tehnologii de productie, pentru a garanta produse la cel mai inalt nivel de calitate si siguranta.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button