Știrile zilei

VIDEO: A îngrozit un oraș întreg | Fapta pentru care riscă ani grei de închisoare

Presupusul pedofil care a îngrozit un oraș întreg a fost adus astăzi la SML, după ce și-a petrecut noaptea trecută în arestul poliției. Oamenii legii l-au identificat și prins miercuri după-amiază în zona Dorobanți, la aproape două ore de la comiterea faptei.Autorul se numește A.I. Pavel, are 25 de ani și locuiește în cartierul Broșteni din municipiul Buzău.

Făptuitorul în vârstă de 25 de ani nu are un loc de muncă, însă are o calificare de asistent kineto-terapeut. El și-a recunoscut fapta imediat după ce a fost prins de oamenii legii, fiind internat, joi dimineață, la Spitalul de Neuropsihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca. Medicii de aici l-au expertizat psihiatric, iar astăzi  a ajuns și la Serviciul de Medicină lLgală pentru un examen psihologic.

Întregul scandal a izbucnit ieri, după o postare pe Facebook. Anchetatorii și-au construit cazul pe sesizarea unei mămici din Dorobanți, care a scris pe rețeaua de socializare  că fiul ei, în vârstă de 12 ani, a fost acostat pe stradă de către un individ, care i-a solicitat să-i arate lenjeria intimă.

Tânărul a fost prins la scurt timp și dus la sediul IPJ pentru auderi. Ancheta este în derulare, iar polițiștii de IPJ Buzău fac cercetări pentru documentarea activității infracționale a suspectului.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button