Știrile zilei

VIDEO: Accident cumplit, surprins de camerele de supraveghere

Au fost publicate imaginile care surprind accidentul oribil, la Constanţa de pe Şoseaua Mangaliei. Trei persoane au fost lovite în plin de un autoturism condus de un şofer în vârstă de 21 de ani, din Buzău, care abia obţinuse permisul în luna iulie a anului trecut. În urma impactului, un copil de nici 2 ani a murit, iar tatăl acestuia a fost transportat în stare deosebit de gravă la Spitalul Judeţean Constanţa.

Nenorocirea s-a petrecut aseară, pe o trecere de pietoni. Pe imagini se vede cum un autoturism a oprit pentru a acorda prioritate pietonilor, când, din senin şi cu o viteză ameţitoare, a apărut un Volskwagen condus de tânărul de 21 de ani.

Trei pietoni n-au mai avut nici o şansă: maşina i-a lovit în plin – n-a existat nici o urmă de frânare!, iar copilul de 2 ani, ţinut de tată în braţe, a fost proiectat prin luneta maşinii. A intrat în stop cardio-respirator şi, în ciuda eforturilor medicilor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa, minorul a decedat.

Tatăl copilului a fost şi el rănit grav, fiind transportat intubat la spital. O femeie de 40 de ani, şi ea pe trecerea de pietoni, a ajuns la spital, conştientă. Mama copilului de 2 ani se afla în zonă şi nu a putut decât să privească îngrozită cum cele trei persoane de pe trecere, între care şi soţul şi copilul său, sunt spulberate de maşină. „Nu a schiţat nici un gest în sensul să pună frână”, a spus un martor.

În autoturismul condus de buzoianul de 21 de ani, pe nume Ştefan Bretan, se afla şi o tânără, care a suferit şi ea un traumatism cranio-cerebral în urma impactului, fiind şi ea preluată de salvare. 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button