Știrile zilei

VIDEO: Accident DEVASTATOR pe variantă, lângă Fabrica de Bere

Un cumplit accident rutier s-a produs  sâmbătă seară, în jurul orei 19:30, pe Șoseaua de Centură a municipiului Buzău, pe tronsonul cuprins între Fabrica de Bere și Crâng. Două persoane au ajuns la spital, una dintre acestea având răni aaagrave.
Din primele informații, șoferul unui autoturism Opel Corsa, înmatriculat în Buzău, care se deplasa înspre Fabrica de Bere, la intrarea într-o curbă, a pierdut controlul volanului și s-a izbit frontal de un autoturism Volkswagen Tiguan, condusdin sens opus, de către un bucureștean în vârstă de aproximativ 50 de ani.
În urma loviturii, autoturismul Volkswagen a ajuns pe câmp, însă șoferul a scăpat fără nicio zgârietură. În schimb, buzoianul aflat la volanul celeilalte mașini a fost rănit grav. Pentru scoaterea sa dintre fiarele contorsionate ale mașinii a fost nevoie de intervenția unui echipaj de la Descarcerare. Soția sa, aflată pe locul din dreapta, a fost și ea rănită și transportată la spital.
Traficul în zonă s-a desfășurat îngreunat, pe un singur fir. În continuare, polițiștii se află la fața locului, unde desfășoară cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button