Știrile zilei

VIDEO: Accident GRAV la Mihăilești / Trei mașini distruse, două victime

Un grav accident de circulație s-a produs sâmbătă dimineață, pe drumul european E85, în localitatea Mihăilești. Trei Acci2mașini au fost avariate, iar doi oameni au ajuns la spital.
Accidentul s-a produs la 9:15, la mică distanță de „curba morții”, unde, în urma cu unsprezece ani, a avut loc explozia camionului cu azotat de amoniu. Din primele cercetări, se pare că șoferul unui Opel, care circula dinspre București înspre Buzău, acroșat un autoturism Audi, care circula din sens opus. O a treia mașină, care circula în spatele autoturismului Audi, nu a mai putut opri și s-a ciocnit de Opel-ul condus de un constănțean de 57 de ani, după care a ajuns pe câmp. Lovitura a fost de puternică, încât resturi din cele două mașini avariate mai grav au fost proiectate pe carosabil, la câțiva metri distanță.
În urma impactului, șoferul constănțean a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenția echipajelor SMURD, care l-au scos din mașină și l-au dus de urgență la spital. Și șoferul celei de-a treia mașini implicate a fost rănit, el fiind internat de urgență pentru îngrijiri medicale.
Polițiștii continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. În momentul impactului, carosabilul era umed. În zonă, traficul s-a desfășurat cu dificultate.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button