Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Accident grav la Poșta Câlnău, cu patru victime și trei mașini implicate (foto/video)

Accidentele se țin lanț la Buzău. Miercuri, în jurul orei 12:00, patru persoane au fost rănite și trei mașini au fost distruse într-un eveniment rutier produs pe E85, pe raza localității Poșta Câlnău.

Din primele informații, șoferul unei autoutilitare, un tânăr de 25 ani, care circula pe DJ 220, nu s-a asigurat la ieșirea în E85, izbind în plin un autoturism Mercedes înmatriculat în Anglia, care circula regulamentar pe ruta Buzău – Râmnicu Sărat. Impactul a fost atât de puternic, încât mașina a fost proiectată pe sensul celălalt de mers într-o altă dubă.

Patru persoane au fost rănite. Este vorba despre șoferul autoutilitarei, de 19 ani, izbită de autoturismul proiectat pe contrasens, și despre șoferul acestuia din urmă, în vârstă de 25 ani. De asemenea, doi pasageri, de 25 și 44 ani, din cele două mașini au suferit vătămări corporale.

Circulația pe drumul european s-a desfășurat alternativ, până la finalizarea cercetărilor. Șoferul vinovat a scăpat nevătămat din accident, iar acum se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button