Știrile zilei

VIDEO: Accident ÎNFIORĂTOR pe E85 | Bărbat decedat pe loc

Un bărbat și-a pierdut viața azi-noapte, la Poșta Câlnău, în timp ce încerca să traverseze neregulamentar drumul european E85. Bărbatul a fost acroșat de un autoturism și a decedat pe loc, părți din trupul său fiind împrăștiate pe o rază de câțiva metri.

Accidentul s-a produs azi-noapte, în jurul orei 02:00, pe raza localității Poșta Câlnău. Martorii spun că victima – un bărbat de 62 de ani, din Botoșani – coborâse dintr-un TIR care circula înspre Buzău și care oprise pe partea dreaptă a drumului. Pentru că în zonă nu exista nicio toaletă, bărbatul ar fi încercat să ajungă pe cealaltă parte a șoselei.

Mercedesul era condus de un râmnicean de 34 de ani.
  • Neatenția l-a costat viața.

Când mai avea doar câțiva pași până la refugiu, un autoturism Mercedes, care circula din direcția Buzău către Focșani, l-a acroșat cu partea dreaptă, omorându-l pe loc. În urma impactului puternic, părți din trupul bărbatului au fost împrăștiate pe câmp. Pentru că nu îi găseau laba piciorului, polițiștii au zăbovit ore bune căutând pe câmp și în curțile oamenilor.

Victima este un bărbat din Botoșani, aflat într-un TIR care circula înspre Buzău. Martorii spun că el nu se afla la volanul autocamionului, fiind doar un coleg sau un cunoscut al șoferului care, ulterior, și-a continuat deplasarea către destinație.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. Nenea militianu,da ala cu Mertzanu’ ce viteza avea oare in localitate daca l-a rupt pe om in bucati?60kmh? Ti’ai dracu de spagari,tot mortu e vinovat,ca nu poate declara nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: