Știrile zilei

VIDEO: Agent de pază de la LEX, înjunghiat în față la O’Brothers

Scene șocante, vineri noapte, în fața unui pub din Buzău. Un tânăr de 29 de ani, bodyguard la o cunoscută firmă de pază din municipiu, a fost înjunghiat de un bărbat care nu fusese lăsat să intre în local. Victima a ajuns la spital cu plăgi înjunghiate în zona toracelui.

Incidentul de o violență ieșită din comun s-a petrecut aproape de miezul nopții pe Aleea Sporturilor, în fața pubului din fosta fabrică „Contactoare”. Potrivit unor informații neoficiale, tânărul Marius G., angajat al firmei de pază, care era de serviciu la pubul cu pricina, l-ar fi dat de mai multe ori afară pe agresor, un buzoian de 47 de ani venit să își ia soția de la muncă.

Deranjat că nu își poate aștepta cconsoarta înăuntru, neavând o vestimentație adecvată și mirosind puternic a alcool, agresorul s-a luat la harță cu agentul de pază, în cele din urmă scoțând un cuțit și înjunghiindu-l de mai multe ori pe bodyguard.

Victima a ajuns la spital cu două plăgi înjunghiate în zona hemitoracelui stâng și una în zona lombară stângă, în prezent aflându-se pe secția Chirurgie – Terapie Intensivă.

Martorii spun că, la scurt timp, la fața locului ar fi sosit și colegii bodyguardului, care l-ar fi imobilizat pe agresor. În cele din urmă, acesta a ajuns și el la spital cu o ambulanță SMURD, după ce ar fi încasat lovituri în conflictul cu agentul de pază.

Poliția și-a făcut și ea apariția și a preluat conducerea anchetei, în acest caz fiind deschis dosar penal in rem pentru loviri și alte violențe de partea agresorului și pentru purtare abuzivă din partea agentului de pază.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close