Știrile zilei

VIDEO: „Am văzut moartea cu ochii”

Trei accidente s-au produs aseară în judetul Buzău, bilanțul total fiind de cinci victime. Cele trei evenimente rutiere au avut loc aproape în același timp, ambulanțele și poliția abia reușind să facă față numărului mare de solicitări. 

În cazul primului accident, polițiștii au stabilit că un conducător auto de 34 ani, din Stâlpu care circula pe DN 2, pe directia Ploiesti – Buzău, nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul din față, intrând in coliziune cu o alta autoutilitarăă condusă de un barbat de 43 ani din Cilibia.

In urma evenimentului, autoutilitara a iesit in afara carosabilului si a rezultat vătămarea corporală a unui minor în varsta de 7 ani, care a fost transportat la spital:

„E băiatul nostru. S-a lovit la cap și i s-a umflat, iar acum e la spital cu soțul. De abia luasem mașina asta, dar acum nu ne mai interesează decât că am scăpat cu viață. Am văzut moartea cu ochii.”, ne-a relatat soția șoferului.

În cazul celui de-al doilea accident, un tânăr de 22 ani, din Gheraseni, care se deplasa cu un autoturism pe DN 2C din directia Gheraseni catre Costesti, a intrat in coliziune cu un utilaj agricol care avea atasat un plug, se deplasa în aceeasi directie si era condus de un bărbat de 29 ani, din Costesti. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporala a trei pasageri din autoturism cu vârste cuprinse intre 17 si 50 de ani. Printre acestea se afla și o gravidă în nouă luni.

Un al treilea accident s-a produs în oraș. Un barbat de 29 de ani, din Maracineni care se deplasa cu un autoturism pe strada Triumfului, la intersecția cu strada Scânteii nu a acordat prioritate unui autoturism condus de un buzoian de 55 de ani, care circula pe drumul prioritar, intrand in coliziune cu acesta. Din eveniment a rezultat vatamarea corporala a buzoianului si a unei pasagere din acest autoturism, ambii fiind transportati la spital.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button