CORONAVIRUS

VIDEO: Analize GRATUITE pentru buzoieni, la „Caravana sănătății”. Unde se află și cât staționează

Zarvă mare, astăzi, în fața Sălii Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău. Zeci de oameni s-au îngrămădit la ușile autobuzului transformat în clinică mobilă, pentru a beneficia de analize  gratuite din partea unei instituții specializate în acordarea de asistență medicală.ipp

Organizată de Insitutul Național de Sănătate Publică, în parteneriat cu Primăria municipiului Buzău și Asociația pentru Sănătate, Educație și Familie – filiala Muntenia, „Caravana sănătății” își propune să ofere programe de prevenție în domeniul sănătății, și să conștientizeze impactul stilului de viață și a alimentației asupra stării de bine.

Aici, medici și asistenți măsoară tensiunea arterială, indicele grasime corporală,  înălțimea, greutatea și acordă vizite medicale gratuite în „minicabinetul” medical improvizat în autobuz.

Zilnic, aproape 200 de buzoieni apelează la serviciile medicale gratuite și nu puține sunt cazurile în care medicii descoperă afecțiuni despre care oamenii nici nu știau până atunci.

  • Caravana rămâne aici în fiecare zi, până duminică, până la ora 14:00.
Zilnic, după ora 14:00, medicii se deplasează în cartierul Simileasca, unde acordă același sprijin medical locuitorilor din zonă. Este posibil ca vineri, organizatorii să mute „clinica mobilă” în parcarea Kaufland.

 

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button