Știrile zilei

VIDEO: Au apărut în mai multe zone din Buzău!

Buzău marchează o nouă premieră la nivel național. Orașul nostru este primul din țară care a montat panouri digitalizate online, ce au rolul de a îi informa pe cetățeni 24/24. Anul viitor, încă 41 astfel de echipamente vor fi montate în stațiile de autobuz cele mai aglomerate.

Primele patru monitoare cu ecran tactil au fost amplasate la Primărie, Gară, Parcul Crâng și stația de autobuz din zona Bazar, unde este în curs de amenajare cel de-al doilea sediu al administrației publice locale.

Prin intermediul terminalelor, buzoienii vor avea acces permanent la informații privind transportul public cu autobuze și trenuri în Buzău și în țară, precum și informații importante de la toți furnizorii de utilități și de la Primărie.

”În 2020 intenționăm să mai montăm încă 41 astfel de echipamente în stațiile de autobuz cele mai aglomerate”, a declarat primarul Buzăului, Constantin Toma.

Iată, mai jos, imagini cu primele panouri montate în Buzău:

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

3 comentarii

  1. Au trecut 4 ani de când conduce acest oraș și arată la fel de jalnic că pe vremea lui Boscodeala.La străzi și trotuare ma refer.Distrage atenția cu fel și fel de bazaconii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: