CORONAVIRUS

VIDEO: Au scăpat cu viață din mașina cuprinsă de flăcări, la Vernești / Autoturismul s-a făcut scrum

Cinci persoane care se deplasau pe DN 10, pe sensul de mers Buzău – Brașov, au trăit coșmarul vieții lor, după ce mașina în care se aflau a fost lovită miercuri de un autoturism, după care s-a aprins ca o torță.Masina arsa
Tamponarea dintre duba unei societăți comerciale și Opelul Vectra în care se aflau cei cinci oameni a avut loc în jurul orei 12:30, la câțiva pași de intrarea în localitatea Vernești. La câteva momente după lovitură, mașina celor din față a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au intervenit prompt, cu două autospeciale cu apă și spumă și cu o ambulanță SMURD, intevrenția pentru stingerea focului durând aproximativ 30 de minute. Din fericire, cei cinci oameni au reușit să se salveze la timp din mașina care s-a aprins ca o torță.
Cel mai probabil, cauza incendiului a fost o scânteie mecanică, rezultată în urma tamponării. Autoturismul, care era echipat cu instalație GPL, a ars complet. Șoferii aflați în trafic au fost și ei impresionați la vederea mașinii din care a rămas doar o grămadă de fiare.

https://youtu.be/UQk0cHGy8pQ

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close