Știrile zilei

VIDEO: Au trecut pe lângă moarte!

Inconștiența unui tânăr în vârstă de 22 de ani putea avea consecințe grave. Bărbatul a pierdut controlul volanului și s-a înfipt cu mașina într-un stâlp din intersecția bulevardului Unirii cu strada Obor. Momentul impactului a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă.

Duminică noapte, doi tineri, de 18 și 20 de ani, din Poșta Câlnău, se plimbau cu mașina prin oraș. Șoferul consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Mașina lor venea dinspre Mărăcineni, în momentul în care, în intersecția cu strada Obor, șoferul a ratat virajul la stânga și s-a încolăcit pe stâlpul de electricitate din capătul scuarului.

Polițistii au stabilit că șoferul consumase mult alcool înainte de a se urca la volan. Rezultatul testului efectuat cu aparatul Dragger a indicat o valoare de 0.41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi pasageri care se aflau în mașină au fost răniți, unul rămânând încarcerat. Acesta a fost scos de un echipaj ISU, după care ambele victime au fost transportate la spital. Din fericire, niciunul dintre bărbați nu a rămas internat.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5