Știrile zilei

VIDEO: Au zburat cu mașina în casă

Accident spectaculos în municipiul Buzău. Doi tineri din Simileasca au fost implicați azi-noapte într-un accident rutier mai puțin obişnuit. Șoferul de 24 de ani şi  un pasager de 26 de an au vazut moartea cu ochii după ce au zburat  la propriu cu un BMW de lux, chiar în zidul unei case de la marginea unei intersecții de pe strada Transilvaniei. Mașina s-a facut zob după ce a dărâmat un perete de beton.

Proprietarii au fost treziți  din somn de o bubuitură care le-a zdruncinat casa din temelii. Când au ieșit, au realizat că un şofer inconştient a provocat un accident rutier care se putea solda cu urmări tragice.

Doar un mare noroc a făcut ca cel de-al doilea perete al casei să nu se dărâme peste o familie cu doi copii care dormea într-o cameră alăturată .

Zona este folosită adesea ca pistă de întreceri ilegale pe timpul nopții, iar cei care le-au dat primul ajutor victimelor din mașină au povestit că mai multe maşini puternice  ar fi dat târcoale imediat după accident , semn că şoferul cascador s-ar fi întrecut cu alți șoferi la o liniuță după care a pierdut controlul maşinii într-un viraj mai strâns.

Cei doi tineri care se aflau în maşină au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență din Buzău, însă medicii au spus că în mod miraculos rănile suferite în urma impactului teribil ,nu au fost  foarte grave. Poliția a deschis un dosar penal pentru conducere imprudentă şi distrugere din culpă.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. Masinile cu volanul pe dreapta nu au ce cauta inmatriculate pe Romania.Oare este atat de greu sa se realizeze treaba asta?Cate accidente ar trebui sa ma fie sau cati morti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button