Știrile zilei

VIDEO: Bărbat mort pe stradă | „O șansă la viață furată!”

Indignare la Râmnicu Sărat, acolo unde un bărbat și-a dat ultima suflare pe caldarâm după ce a suferit, cel mai probabil un infarct, iar ambulanța a ajuns după circa 40 de minute de la primul apel. Oamenii sunt revoltați și arată cu degetul înspre autoritățile centrale, care au transformat singurul spital municipal din Râmnic în unitate-suport pentru tratarea coronavirusului.

Tragedia a avut loc pe 18 mai, în jurul orelor 13:00, în fața gării din municipiul Râmnicu Sărat. Subit, unui bărbat care trecea prin zonă i s-a făcut rău, căzând secerat. Primul instinct al oamenilor a fost să sune la 112 pentru a chema ajutoare, însă consternarea lor a atins apogeul în momentul în care li s-a spus că ambulanța vine tocmai de la  Buzău.

Practic, trecătorii și cei care au încercat să ajute au privit cum se scurge ultimul strop de viață din bărbatul căzut, fără ca cineva să-l poată ajuta. Pe înregistrare se aude cum oamenii propun să urce victima în mașină și să o ducă de urgență la spital, însă realizează curând că spitalul municipal are acum altă funcționalitate.

  • COVID-19. Victime colaterale.

Publicația Râmnic Press arată că, prin decizia luată de autoritățile de la București, râmnicenii și locuitorii comunelor limitrofe au rămas fără salvare în caz de necesitate, întrucât toate celelalte intervenții non-COVID-19 sunt tratate ori la Focșani, ori la Buzău.

O șansă la viață furată de autorități .S-a întâmplat chiar astăzi în Rm sărat la fix 200 de metri de cel care a fost spitalul nostru, al tuturor.Drum lin intre îngeri, martirul orașului nostru .sa distribuim cu toții să vadă domnul primar şi toate autoritățile care ne-au luat dreptul la viață! !! Salvării îi mulțumim ca a ajuns totusi după 40 de minute. Felicitări pentru ca ați ajutat un om sa ajungă în RAIi.
PS.Sper sa nu fie și săracul om declarat decedat de COVID”, este doar unul dintre mesajele de revoltă ale celor care au asistat la cumplitele scene.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

3 comentarii

  1. Vinovații vor înfunda pușcăria!!!
    Știm că sistemul medical din RO este ucigaș, dar poporul nu uită genocidul făcut de voi!!!

  2. Sunt in asentimentul romanilor care sunt revoltati de aceasta gasca penala, care conduce Romania prin ordonante militare si de alerta. Au externat pacientii cu boli cronice din spitale si au primit pacienti cu covid. Pacientii care au adus covid in Romania, nu au cotizat nici macar o zi la bugetul de stat, dar au prioritate in spitale, in fata romanilor care au cotizat de o viata la sistemul sanitar. Desi nu mai am incredere in autoritati ,sper ca macar avocatul poporului sa ceara socoteala acestor politicieni golani in frunte cu mutalaul din Sibiu( hotul de case).

  3. Politica ucide !!!
    Meritocrația nu mai poate aștepta !!!
    Asta nu înseamnă că Meritocrația nu va putea să se impună, într-o zi. Depinde de mine, de tine, de toți cei care înțeleg că democrația de astăzi este putredă și că este nevoie de un sistem social mai bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close