Știrile zilei

VIDEO: Bătaie cu pumni și picioare, în fața gării Buzău!

A fost scandal aseară, în fața gării Buzău, după ce două grupări de romi rivale au dat nas în nas și s-au luat la bătaie. Potrivit BuzăuAlert, bătaia s-a lăsat cu persoane internate, dar și cu un show de zile mari chiar în fața gării Buzău.

Protagoniștii bătăii sunt nouă tineri de etnie romă, cinci din Buzău și patru din Smeeni. Totul a început după ce grupările au dat în nas în fața gării Buzău, în condițiile în care ambele tabere urmau să meargă până în Franța cu același autocar.

Potrivit unor surse demne de încredere, ci cinci tineri din Buzău s-au urcat în autocarul care urma să-i ducă până în Hexagon din cartierul Dorobanți. Autocarul a pornit apoi spre Gara Buzău, unde șoferul a mai făcut o stație pentru a se urca și alți călători.

La gară au comis „imprudența” de a se urca și patru tineri din Smeeni, care împărtășeau o ură de moarte cu tabăra romilor buzoieni. De la injurii până la bătaie a fost un singur pas. Membrii grupărilor, care se cunoșteau și care mai călătoriseră împreună în Franța, au început să-și împartă pumni și picioare, sub privirile îngrozite ale pasagerilor.

Din autocar, bătaie s-a mutat direct în stradă. Scandalagiii s-au alergat în plină intersecție și doar intervenția de urgență a poliției a calmat spiritele.

Bătaia s-a lăsat cu urmări serioase pentru tinerii din Smeeni. Toți patru au fost duși la spital, iar în cazul a trei dintre ei s-a luat măsura internării, din cauza leziunilor suferite.

Se pare că între cele două tabere exista o neînțelegere mai veche, generată de un măritiș la care nu ar fi cosimțit și familia miresei.

Fiind vorba despre o agresiune, misiunea poliției s-a oprit aici. Buzoienii și-au continuat drumul către Franța, în timp ce victimele bătăii au rămas internate în spital. Dacă nu vor depune plângere împotriva agresorilor, cei din urmă vor rămâne cu amenda pentru tulburarea liniștii publice.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Un comentariu

  1. Si uite asa platim noi cei de rand pt acesti asistati sociali cand daca avem nevoie mergem la privat ca nu sunt bani de nu stiu ce medicamente si analize!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close