Știrile zilei

VIDEO: Bătaie, între doi tineri din Buzău

Scene de o violență ieșită din comun, petrecute miercuri seară în spatele fostului cinematograf Dacia din Buzău. Doi tineri se iau la bătaie, iar unul dintre ei este lovit cu pumnul atât de tare, încât se prăbușește pe asfalt și, pentru câteva clipe, rămâne inconștient.

Disputa dintre cei doi elevi de clasa a douăsprezecea ar fi pornit de la o fată. Unul dintre băieți și-ar fi arătat simpatia față de prietena celuilalt, făcându-l pe cel din urmă gelos și extrem de violent.

În filmarea care surprinde doar o parte a conflictului se poate observa cum tânărul rănit în sentimente îi aplică celuilalt un pumn în figură, trimițându-l la instantaneu la sol. Băiatul se lovește puternic cu capul de asfalt și, pentru câteva secunde, rămâne inconștient.

Agresorul nu se mulțumește însă doar cu atât. Deși băiatul zace întins pe asfalt, acesta îi aplică vreo câteva picioare în cap, moment în care cei prezenți intervin.

Se pare că poliția a intrat deja pe fir și cercetează cazul. Elevii au fost identificați, însă este irelevant să precizăm liceele de la care provin. În definitiv, altercația a avut loc în afara orelor de curs, iar băieții sunt responsabili în totalitate de acțiunile lor. De altfel, ar fi incorect să asociem numele școlii cu întâmplări regretabile de acest fel.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

3 comentarii

  1. Niste derbedei, proveniti din familii dezorganizate, trec prin scoala ca lebada prin balta, nu se lipeste nimic de ei; au doar sex, alcool si violenta in capatanele alea goale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close