PoliticăȘtirile zilei

VIDEO: „Candidații PNL și PMP l-au depășit pe Caragiale..”

„Scene rupte din piesele lui Caragiale”. În jurul acestei idei își construiește președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, ultima postare pe Facebook, în care își ridiculizează contracandidații, acuzându-i că s-au plimbat pe la atâtea formațiuni politice, încât nici ei nu mai știu „unde e doctrina, care e partidul”.

Secretarul Camerei Deputaților ironizează situația absolut nefirească în care senatorul Teodor Atanasiu, venit de la Alba să candideze la Buzău, își dădea mâna acum 6 luni cu Adrian Mocanu, astăzi cei doi fiind aprigi dușmani în lupta electorală pentru ocuparea unui loc în Parlament:

„Întâmplările din imagini depăşesc scenele din piesele lui Caragiale: Atanasiu îl invită pe Adrian Mocanu la şedinţele PNL pentru a i se alătura “demersului” său de a face performanţă.
Caton Mateeşescu şi Dorin Bădulescu spun că Adrian Mocanu nu are ce cauta în echipa lor, iar de câteva zile bune îi vedem cum defilează în campania electorală braţ la braţ.

Marcel Ciolacu, președinte PSD Buzău Candidat Camera Deputaților
Marcel Ciolacu, președinte PSD Buzău
Candidat Camera Deputaților

Unii dintre aceşti politicieni care nu au înţeles cum trebuie făcută politica unui partid de opoziţie vor deveni în scurt timp atât de mici… aşa de mici cât va fi TVA-ul după 11 decembrie.

Chiar dacă nu aş fi un PSD-ist convins şi subiectiv, acestor schimburi de personaje rupte din Caragiale, vă spun sincer, eu nu le-aş acorda votul de ȋncredere niciodată. Suntem totuşi în 2016!

Buzoieni, voi înţelegeţi ceva din politica lor?”, s-a întrebat retoric liderul PSD Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: