Știrile zilei

VIDEO: Carnagiu pe DN1B | Ce a mai rămas din mașina jandarmului mort la Merei

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a murit, iar un altul a fost rănit grav în urma unui accident produs luni seară pe DN 1B, la Merei. În eveniment au fost implicate două TIR-uri și un autoturism la volanul căruia se afla șeful postului de jandarmi din Sărata Monteoru. Impactul, surprins de camerele de supraveghere ale unui imobil din zonă, nu i-a lăsat nicio șansă șoferului din Logan.

Nenorocirea s-a produs la circa un kilometru distanță de Hanul lui Țintă către Merei. Potrivit dinamicii preliminare, Constantin N., șoferul Loganului, circula dinspre Merei către Buzău în momentul în care mașina sa a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de un TIR care circula din sens opus. De parcă nu ar fi fost de ajuns, o autocisternă care transporta 10.000 de litri de benzină și care circula dinspre Buzău nu a mai reușit să oprească la timp, izbind și ea autoturismul tânărului jandarm.

Impactul nimicitor l-a ucis pe loc pe șoferul Loganului, rănindu-l grav și pe șoferul unuia dintre cele două TIR-uri. Pentru că exista pericolul producerii unui incendiu, forțe impresionante de pompieri s-au deplasat la fața locului și au izolat perimetrul.

După mai bine de două ore de cercetări, traficul pe DB 1B Buzău-Ploiești a fost reluat. Cadavrul jandarmului a fost scos cu greu dintre fiarele contorsionate și transportat la morga SML pentru efectuarea necropsiei.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button