CORONAVIRUS

VIDEO: Cartier luat cu asalt de mascați / Sute de romi, în stradă

Mobilizare impresionantă de forțe, joi după-amiază, în cartierul Flămânda din Râmnicu Sărat, 333informează RâmnicPress. Peste 100 de polițiști, jandarmi și lucrători din cadrul trupelor de intervenție rapidă au luat cu asalt un cartier de romi din Râmnic.
Oamenii legii au blocat complet strada Domirești din cartierul Flămânda, pentru a pune în executare un ordin judecătoresc. Mobilul spectaculoasei acțiuni de ieri îl reprezintă revendicarea unei case. De altfel, această locuință a mai făcut obiectul unui amplu scandal între forțele de ordine și romi, în urmă cu trei ani.
Atunci, oamenii legii au fost atacați cu pietre. De data aceasta, intervenția a decurs ca la carte, neexistând niciun conflict, mai arată reporterii cotidianului din Râmnic. Oamenii din zonă spun că un individ din județul Vrancea vrea să recupereze abuziv casa cu pricina. Chiar dacă executorul în cauză este îndeptățit să pună în aplicare ordinul judecătoresc, țiganii spun că toată povestea este falsă și că individul este un „temut recuperator din Focșani„.
Întreaga acțiune a durat aproximativ o oră, iar cei evacuați s-au supus ordinelor fără a provoca scandal.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: