Știrile zilei

VIDEO: Cascadorie nocturnă! | S-a înfipt cu mașina în zidul stadionului!

Un eveniment rutier s-a produs azi-noapte pe bulevardul Stadionului din municipiul Buzău. Un taximetrist aflat în stare de ebrietate nu a mai putut duce cursa la bun sfârșit, el pierzând controlul volanului și izbindu-se violent de zidul stadionului „Gloria”. 

Azi-noapte, în jurul orei 02:00, taximetristul de 32 de ani se afla în cursă, având la bord un pasager. Acesta circula dinspre Calea Eroilor înspre Crâng în momentul în care, la ieșirea dintr-o curbă, a pierdut controlul asupra direcției. Taxiul a lovit două mașini parcate, după care a plonjat peste scuar, zburând efectiv peste trotuar și oprindu-se în zidul stadionului „Gloria”.

Impactul cu peretele a fost nimicitor. Partea din față a mașinii s-a făcut praf, părți din autoturism fiind împrăștiate pe o rază de câțiva metri.

Șoferul și pasagerul au reușit să iasă singuri din mașină. Ei au fost preluați de ambulanțe și duși la spital, însă au refuzat internarea

La testarea alcoolscopică a rezultat o concentratie de 0,23 mg/l alcool pur in aerul expirat. Politistii au demarat o ancheta pentru a stabili conditiile exacte ale accidentului.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.