Știrile zilei

VIDEO: Ce credeți că face persoana din imagine?

Ne-am amuzat urmărind clipul trimis de un buzoian, în care o persoană de etnie romă își burdușește sacul cu PET-uri extrase din containerele RER situate în spatele Engie. Am râs amar, știind că buzoienii fac un efort în plus colectând selectiv, iar firma de salubritate câștigă și ea la cel puțin un capitol.

Totodată, ne-am gândit și la criticii care ne-ar putea reproșa că-i taman invers. De aceea, facem precizarea că este posibil ca filmarea să ne fi fost livrată pe reverse, ceea ce înseamnă că persoana nu golea tomberonul punând în sacul ei, ci – dimpotrivă – adusese PET-uri de acasă pentru a colecta selectiv.

Filmarea trimisă de persoana care a surprins micul furt a avut și un fundal sonor, pe care am zis că-i bine să-l lăsăm . La un gest mioritic merge și o muzică de-a noastră!

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

2 Comments

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    • Unii oameni poate nu au loc de munca si asta e singurul lor mod de a isi întreține familia. Daca nu au posibitati prefer sa culeaga gunoaie in loc sa comita furturi, etc. Pana la urma muncesc, cred ca e urat sa razi de ei ca isi fac in modul asta banul

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */