Știrile zilei

VIDEO: Cinci persoane încarcerate, după un accident grav, produs pe variantă | Printre victime, și trei copii

Atenție la drum! Cinci persoane au rămas încarcerate într-un autoturism al cărui șofer a pierdut controlul volanului, a intrat într-un parapet, după care a fost izbit de o autoutilitară. Accidentul s-a produs pe șoseaua de centură a Buzăului, un drum cunoscut pentru numărul mare de accidente mortale.

Totul s-a petrecut la orele dimineții, în apropiere de pasarela care leagă centura Buzăului de DN1. Un Opel înmatriculat în Ucraina, care circula dinspre Fabrica de Bere înspre Ploiești, a pierdut controlul volanului și a ajuns în parapetul de pe stânga drumului, după care a fost izbit de o autoutilitară care circula din sens opus. În mașină se aflau cinci persoane: doi adulți de aproximativ 35-40 de ani și trei copii, de 4, 6 și 10 ani. Toți cei cinci au rămas blocați în autoturismul distrus, fiind nevoie de intervenția Descarcerării care să-i scoată dintre fiarele contorsionate.

Victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Buzău, pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au deschis o anchetă și recomandă prudență în trafic. Pe durata cercetărilor, circulația pe variantă a fost blocată, pe cele două sensuri de mers formându-se coloane kilometrice de mașini.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button