Știrile zilei

VIDEO: Cine este bărbatul mort în incendiul de la Săseni

Un bărbat în vârstă de 65 de ani și-a găsit sfârșitul într-un mod îngrozitor după ce locuința sa – situată într-o zonă izolată din localitatea Săseni – a fost cuprinsă de flăcări.

Incendiul a fost anunțat în dispeceratul ISU în jurul orei 11.00 de câțiva localnici care au zărit de la depărtare flăcări și fum dens. Casa lui Constantin Lupoiu, un bărbat care locuia singur, se aprinsese și ardea ca o torță.

ISU Buzău a trimis imediat la fața locului două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Drumul inaccesibil a făcut imposibilă ajungerea mașinilor de pompieri la locuință, motiv pentru care salvatorii au folosit apa dintr-un banzin pentru a începe lupta cu flăcările.

Locuia singur într-o casă aflată departe de sat. Nu prea mai judeca; își umpluse casa cu crengi și cu tot felul de obiecte. Au încercat câțiva săteni să îl scoată, dar s-au ars și ei.”, a povestit un localnic.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă, la nivelul întregii locuințe. După stingerea focului, pompierii au găsit trupul carbonizat al proprietarului. Poziția corpului indica faptul că acesta ar fi încercat să iasă din casa cuprinsă de flăcări, însă a căzut pe prispă și a fost carbonizat.

După stingerea incendiului, ISU și Poliția vor demara o anchetă pentru a stabili cauzele producerii tragediei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button