PoliticăȘtirile zilei

VIDEO: Ciolacu, înțepături către Atanasiu și PNL Buzău: „8 primării din 87”

Campania pentru alegerea de senatori și deputați continuă, iar din ecuația electorală nu puteau lipsi atacurile și ironiile lansate de cele două tabere care își dispută majoritatea voturilor, PSD și PNL.

Într-o postare pe Facebook, președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, se adresează senatorului Teodor Atanasiu, candidat pe locul 1 la Senat, care promitea, acum lase luni, că va pune capăt hegemoniei PSD la Buzău și va câștiga alegerile locale alături de PNL:

„Domnule Atanasiu, în mai 2016, înainte de alegerile locale, aţi vorbit şi atunci de ‘marile’ performanţe pe care PNL Buzău sub atenta dumneavoastră comandă, le va avea. Mai jos, aveţi înregistrarea.

Rezultatele: aţi pierdut categoric în muncipiul Buzău, aţi pierdut preşedinţia CJ şi aţi reuşit să câştigaţi 8 primării din 87. Dacă PSD ar fi aşa cum îl descrieţi de ce oamenii votează PSD, iar PNL sub conducerea dumneavoastră are performanţe mediocre?

Poate după aceste alegeri veţi înţelege de ce buzoienii nu vă doresc, domnule Atanasiu.”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

De altfel, atacurile între cele două partide se țin lanț de la începutul campaniei, atunci când PNL a pornit ofensiva împotriva social-democraților. Liberalii s-au lăudat cu realizările primarului Nicu Constantinescu și au acuzat PSD că a sărăcit Buzăul. Social-democrații au ripostat de fiecare dată, scoțând în evidență carențele guvernării tehnocrate pe care cei dintâi o susțin.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: