SocialȘtirile zilei

VIDEO: Clubul GTC MotorSport a organizat cea mai amplă campanie umanitară a ultimilor ani la Buzău

 Clubul GTC MotorSport si partenerul principal, Kaufland Romania, au desfasurat weekendul trecut cea mai ampla campanie umanitara organizata in ultimii ani in judetul Buzau. Convoiul umanitar, format din 32 de masini 4×4 si peste 70 de participanti, a ajuns in 20 de sate de pe Valea Buzaului, la circa 500 de persoane aflate in mare nevoie.

Peste 10 tone de alimente au fost impartite copiilor si batranilor din zonele Nehoiu, Gura Teghii, Braesti, Merei si Viperesti. Sate izolate, unde multi batrani traiesc uitati de lume, copii nevoiasi, oameni impovarati de boli si greutatile vietii, cu totii au primit zilele trecute pachete cu alimente in cadrul Campaniei Umanitare de Paste, desfasurata de clubul de off-road GTC MotorSport, in parteneriat cu lantul de hiperrmarketuri Kaufland Romania, asociatiile OvidiuRo si Tineri pentru Tineri. Participantii au trecut pragul gradinitei din Viperesti, unde au fost impartite pachete copiilor care fac parte din proiectul „Fiecare copil in gradinita”, program implementat de Asociatia OvidiuRo.

Bucuria primirii pachetelor a fost de nedescris. Convoiul si-a continuat calatoria pe Valea Buzaului si a ajuns in cele doua zile de campanie in peste 20 de sate. Povestile de viata ale celor care au primit ajutor sunt cutremuratoare. Purtand povara batranetii, a bolii, a singuratatii, batranii isi traiesc viata resemnati. Primesc vizita strainilor cu zambetul pe buze si cauta parca sa ofere la randul lor cate ceva desi de cele mai multe ori n-au nici ce pune pe masa. Cu totii au ramas impresionati de binele ce le-a batut la poarta din senin, de oamenii buni care le-au deschis usa pentru a le aduce o farama de speranta.

Cele doua zile pe parcursul carora s-a desfasurat campania umanitara au fost pline de incercari pentru participantii care s-au unit pentru acest gest suprem. Drumurile greu accesibile si zilele prea scurte pentru volumul urias de munca au fost pietre de incercare pe care echipajele prezente le-au depasit cu brio.

Acesta este cel de-al saselea an consecutiv in care clubul GTC MotorSport desfasoara astfel de campanii la nivelul judetului Buzau. Proiectul a luat nastere la initiativa lui Razvan Cirap – presedintele clubului de off-road, care promite ca nu se va opri aici si ca, de la an la an va incerca sa ajunga la cat mai multe persoane care traiesc apasate de saracie.

Celor de la clubul GTC li s-au alăturat atât membri ai comunității off-road, cât și persoane fizice și firme dornice sa ajute.


loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button