EconomicȘtirile zilei

VIDEO: Comercianți rămași fără marfă, după o descindere a Poliției Locale în talcioc

Duminică dimineață polițiștii locali au luat cu asalt talciocul buzoian, pentru a depista și a stopa comerțul ilegal cu produse alimentare. Zeci de kilograme de pastă de mici, hamsii, legume și băuturi au fost ridicate în vederea distrugerii. Valoarea totală a amenzilor este de 14.000 de lei.

În cadrul acțiunii de duminică, 18 septembrie, au fost verificate 9 societati comerciale iar 7 dintre acestea au fost sanctionate contraventional in conformitate cu prevederile Lg. 12/1990 R, cu amenda cuprinsă între 2000 lei si 20. 000 lei.

Valoarea sanctiunilor aplicate a fost de 14 000 lei, deoarece reprezentantii societatilor comerciale au efectuat acte de comert fara a dovedi provenienta produselor in conditiile legii. Intrucât prin activitatea desfasurată de catre agentii comerciali nu a putut fi dovedita cu documente provenienta bunurilor expuse spre comercializare, a fost luata masura ridicarii in vederea distrugerii de catre reprezentantii societatilor depistate, urmatoarele produse:

–         60 kg pasta de mici;

–         80 kg rosii;

–         20 buc. sticle 0,5 l – Coca-Cola;

–         20 buc. sticle 0,5 l – Apa minerala Borsec;

–         14,5 kg  nectarine;

–         16 kg piersici;

–         3 kg hamsii.

„Recomandăm cetatenilor sa-si aleaga cu atentie locurile din care isi pot procura produsele alimentare pentru a nu fi predispusi imbolnavirii sau a altor evenimente nedorite.”, transmit reprezentanții Poliției Locale Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

5 comentarii

  1. Deci in loc sa fie date de pomana la un amarat, ei le distrug. GENIAL . Legi de tot … , intr-un oras, DE TOT …, cu un primar, DE …. Cum dracu vrea sa ajute el economia dand amenzi si distrugand produse. Cum dracu poti fii in regula cu actele in tara asta de …? Nu le impoziteaza 1kg de piersici vandute. ANIMALE PROASTE si UN PRIMAR DE ….. I-au mutat pe amaratii aia cu cartile in soare pe platou, ca de arhitectura blocurilor ne pasa noua, a pus bumperele vietii de iti nenorocesti masina, acum face risipa de mancare, CINE DRACU L-A ALES PE BOUL ASTA ?

  2. Când te ataca aurolacii pe strada…. Ai naibii gardieni dacă vezi vre unul! Tot buzăul e plin de țigani și aurolacii. ..mai ales zona platoului…. dar lor nu are ce sa le facă nimeni pt ca nu au nimic de pierdut….așa ca tot de omul ce muncește se leagă politia….. rușine! Aia e evaziune?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button