Știrile zilei

VIDEO: Conferință de presă, la PSD Buzău

O parte din conducerea PSD Buzău a susținut, astăzi, o conferință de presă la sediul de campanie al partidului, de pe Bulevardul Unirii. Conferința a avut ca temă prezentarea modului de organizare a campaniei electorale pentru alegerea Președintelui României.

Conferința a fost deschisă de către senatorul Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD Buzău. La întâlnire au mai luat parte președintele organizației municipale a PSD, primarul Constantin Toma, secretarul general al PSD Buzău, Romeo Lungu, deputatul Sebastian Radu, viceprimarul Ionuț Apostu și vicepreședintele Consiliului Județean, Adrian Petre.

Întreaga conferință a gravitat în jurul principalului subiect politic al acestei perioade, campania pentru alegerea Președintelui României pentru următorii cinci ani.

„Am greșit mult și politic și guvernamental, ne-am dat jos două guverne, am schimbat foarte mulți miniștri, poate nu am reușit să facem cele mai bune propuneri pentru portofoliile ministeriale, dar dincolo de aceasta PSD și-a îndeplinit aproape 80% din programul guvernamental. De asemenea, moțiunea a trecut cu ajutorul PSD. De altfel, toate moțiunile de cenzură care au trecut în România au fost trecute cu ajutorul PSD. Sunt oameni din partid care au ales să voteze o moțiune de cenzură împotriva PSD și ne vom asigura că astfel de probleme să nu se mai întâmple. Nu cred însă că PNL va reuși să își treacă Guvernul. PSD nu va participa, în primă instanță, la votul de învestitură al guvernului Orban pentru că dacă au reușit să își treacă moțiunea ar trebui să demonstreze că își pot trece și Guvernul.”, a declarat senatorul Lucian Romașcanu.

Sub deviza „Noi facem, ei vorbesc”, liderii PSD prezenți la conferință au ținut să prezintă realizările din ultimii ani ale guvernării PSD, rezultatele traducându-se în creșterea calității vieții românilor.

Printre beneficiarii care au simțit din plin sprijinul administrației centrale a PSD s-a numărat și primarul Constantin Toma. Edilul a ținut să-i mulțumească din nou președintelui Marcel Ciolacu pentru susținerea acordată de la centru în cadrul proiectelor de modernizare a Buzăului.

Nu numai Primăria stă excelent la capitolul realizări. La rândul său, Consiliul Județean Buzău se poate lăuda cu un bilanț satisfăcător. În cadrul conferinței de presă, vicepreședintele instituției, Romeo Lungu, a vorbit despre realizările în materie de asfaltări, reabilitări de drumuri, modernizări de clădiri și investiții masive în infrastructura medicală, proiecte despre care presa află la fiecare ședință lunară de Consiliu Județean:

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button