Știrile zilei

VIDEO: Cu mașina, pe aleile Crângului

UPDATE: Menționăm că filmarea a fost realizată ieri, și nu în weekend. Inițial s-a crezut că este vorba despre meșterii populari care au aprobarea Primăriei să intre cu mașina în Crâng, să își lase marfa și să plece. Scenariul nu se susține, având în vedere că incidentul a avut loc joi.


Nu se mai respectă nicio regulă în Crâng. După aroganța unui tânăr de „a se da” cu mașina noaptea în jurul Obeliscului, un nou incident a fost filmat de oamenii aflați aici la plimbare.

În imaginile transmise de reporterul anonim se poate vedea cum două autovehicule circulă nestingherite dinspre Obelisc înspre zona restaurantelor, fără ca șoferilor să le pese că în zonă se află și copii.

Din spusele celui care filmează reiese că mașinile sunt înmatriculate în Constanța și, respectiv, în Brașov. Asta le-ar da șoferilor o justificare: Nu știau cum stă treaba cu Parcul Crâng și cât tam-tam s-a făcut în jurul protejării sale. Dar nu poți să nu te întrebi cum au obținut acești oameni permisul de conducere, având în vedere indicatoarele rutiere și panourile de restricție de la intrarea în parc.

Potrivit reporterului anonim, cei doi șoferi și-au continuat călătoria nestingheriți, până au ajuns la un anumit restaurant situat în inima parcului.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close