Știrile zilei

VIDEO cu momentul în care tânărul este spulberat de pe motocicletă

Neatenția unui șofer a făcut ca un tânăr în vârstă de 18 ani să ajungă la Spitalul Județean de Urgență Buzău în stare critică. Tânărul a fost dus direct în sala de operație, după ce a fost efectiv spulberat de pe motocicletă de șoferul unui autoutilitare.

Accidentul s-a produs în această după-amiază pe șoseaua Brăilei, în zona spălătoriei auto Brătilă.

  • Cum s-a produs accidentul?

Conform datelor IPJ, o autoutilitară condusă pe direcția Buzău către Brăila de un bărbat de 29 de ani, din C.A Rosetti a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă pe aceeași direcție de mers, de un tânăr de 18 ani, din Buzău.

În imagini se vede cum autoutilitara virează la dreapta pentru a intra în spălătorie, însă șoferul nu observă că din spate se apropie, pe interior, un motociclist.

Băiatul este este efectiv spulberat de pe motor și aruncat în curtea spălătoriei, unde rămâne inconștient. O ambulanță l-a transportat de urgență la UPU Buzău.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență, la internare, băiatul prezenta o ruptură de splină și o fractură de femur.

El a fost dus direct în sala de operație, unde va fi supus unei intervenții chirurgicale:

Tânărul în vârstă de 18 ani, victimă a unui accident de motocicletă, a fost transportat la U.P.U.-SMURD din cadrul S.J.U. Buzău. Acesta a suferit ruptură de splină si fractură de femur. Pacientul a fost introdus în sala de operatie pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale. Acesta va rămâne internat în secția Chirurgie Generală.” a transmis purtătoarea de cuvânt a SJU Buzău, Adriana Bunilă.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button