AdministrațieȘtirile zilei

VIDEO: Cum arată cel mai nou drum reabilitat și deschis circulației de Consiliul Județean

Reporter Buzoian – Știri în stare pură. *** Reporter Buzoian – Știri în stare pură. *** Reporter Buzoian – Știri în stare pură.
Cât trebuia să ocolească un șofer până la deschiderea DJ203G (linia albastră)
Cât trebuia să ocolească un șofer până la deschiderea DJ203G (linia albastră)
Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, se mândrește pe Facebook cu un drum nou-nouț, reabilitat și redat, zilele acestea, traficului rutier. Este vorba despre DJ 203 G, care leagă localitățile Monteoru și Leiculești.
Cea mai mare porțiune a drumului este situată în pădure și este o plăcere pentru condus, însă aspectul cel mai important este acela că facilitează accesul din Monteoru și localitățile învecinate direct în DJ 100H, pe linia Nișcov – Grăjdana-Haleș-Tisău sau mai departe, spre Valea Buzăului.
„Cam asa arată DJ 203 G Monteoru – Leiculesti reabilitat si deschis circulatiei. Buzăul începe să arate a județ european. Mai sunt încă multe drumuri de modernizat si, treptat, vor fi reabilitate. Urmează sa inceapa lucrarile pe DJ 103 P Chiojdu si DJ 204 C Sarulesti.”, a scris Neagu pe Facebook, însoțindu-și mesajul de un filmuleț:

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

6 comentarii

  1. Despre Drumul Judetean 69 Pãtârlagele-Colti nimic ? Domnilor va bateti joc de locuitorii din Comuna Colti si de cei din Valea Sibiciului sa nu mai zic de miile de turisti care vin sa viziteze aceste locuri. Rusine , rusine sa va fie!!!

  2. ciudat ca s-a dat drumul la circulatie acum de alegeri, drumul era facut de mult si era bun, dar avea bariera si semn de interzis 🙂

  3. Ce sa mai spunem de DJ 102F intre Scortoasa si Chiliile care face trecerea catre Manzalesti si care nu a vazut niciodata asfalt? Sa stiti ca si aici locuiesc cetateni platitori de taxe si imozite. Drumul arata ca dupa bombardamente.

  4. Ia uitati-va si la drumul 203 k si o sa vedeti ca nu a fost reabilitat niciodata. Nu numai ca face legatura intre Nehoiu si Gura Teghii, dar, face trecerea spre Comandau sau la dreapta spre Lopatari, Manzalesti etc. In 2012 urma sa fie asfaltat insa a venit la CJ puscariasul Bagiu si a retras fondurile desi licitatia era facuta. Pe acest drum se circula cu pana la 50 tone greutate si nu necesita lucrari mari de infrastructura. Cei de acum, de la CJ, or fi urmasii lui Bagiu, slabi in orientare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button