Știrile zilei

VIDEO: Cum arată noul skatepark inaugurat de Primăria Buzău

Vineri dimineață, reprezentanții Primăriei Buzău au inaugurat noul skatepark din Parcul Tineretului. Investiția a fost realizată în mai puțin de o lună de zile și a costat bugetul public aproximativ 400.000 lei.

Necesitatea amenajării unui astfel de spațiu a fost expusă primarului Constantin Toma de câțiva tineri pasionați de sporturi extreme care își stricau skateboard-urile și trotinetele dându-se pe vechile echipamente. Primarul nu a stat prea mult pe gânduri și a decis amenajarea unui skatepark profesionist, realizat corespunzător și la standarde actuale.

Noul spațiu dispune de rampe pentru utilizatorii de role, biciclete skateboarduri și trotinete și este deschis zilnic între orele 08:00 și 22:00. În vecinătatea lui sunt amenajate și două locuri de joacă pentru cei mici, creându-se astfel un loc potrivit pentru petrecerea timpului liber.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. Multumiri primarului, ptr. tot ceace face. Parca nu ar fi PSD-ist. Aceiasi dilema am avut-o si cu regizorul Sergiu Nicolaescu. Ce cauta el acolo , in acest partid, cand era asa de bun si atata a creat si facut prin film ca te minunezi si parca crezi ca a fost pedepsit. In acest partid doar limitatii au acces si sunt sustinuti pe liste, Un Iordache, Serban Nicolae este bun pe acolo, un Pop sau Olguta, un Toma sau Petcu, Daea sau Stroie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button