Știrile zilei

VIDEO: Cum se circulă pe drumurile din județ

Fenomenele meteo din ultimele ore nu au creat probleme în traficul din județ. Pe toate drumurile naționale și județene din Buzău se circulă normal, în condiții de iarnă, fără a exista rute blocate sau mașini rămase în nămeți.

Buzăul a fost ocolit de valul de ninsoare și viscol, iar puținii fulgi căzuți azi-noapte nu au mai creat probleme în trafic. Drumarii au acționat toată noaptea cu utilajele de deszăpezire pentru a asigura condiții normale de deplasare.

Imaginile surprinse azi-dimineață pe DN 2 E85, înspre Urziceni arată că traficul se desfășoară fără probleme. Vântul suflă și la această oră cu putere, însă nu există mașini sau persoane blocate.

Azi-noapte, pe E85, Buzău-Râmnicu Sărat.

În ultimele 24 de ore, la Buzău s-au înregistrat 25 de situații de urgență care au necesitat intervenţia ISU, dintre care 15 cazuri medicale şi 10 intervenţii pentru stingerea incendiilor. Incendiile au izbucnit la locuințe individuale din cauza coșurilor de fum, unul dintre aceste propagându-se și la acoperișul locuinței.

În orele următoare, fenomenele meteo vor mai scădea în intensitate. Avertizarea cod portocaliu de ninsori şi viscol a intrat în vigoare luni, la ora 10.00, fiind valabilă până astăzi, la ora 14.00.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button