Politică

VIDEO: Cum se face opoziție la Beceni: „Huoo! Hoții!”

Beceni rămâne una dintre puținele comune în care opoziția încă mai crede că aruncatul cu noroi în adversar poate fi o strategie câștigătoare. 

Actualul primar, social-democratul Laurențiu Constantin, se numără printre șefii din administrație care au mișcat lucrurile înainte, asta după ani de zile în care comuna a stat pe loc. În scurtă vreme de la preluarea mandatului, în Beceni s-au asfaltat drumurile, s-a pus la punct rețeaua de alimentarea cu apă, s-au construit poduri, s-au reabilitat școlile și s-au pus bazele unei dezvoltări durabile. Iar lista poate continua.

În schimb, opoziția din comună, de la care ne-am aștepta la un program de guvernare locală mai bun decât cel al actualei conduceri (că doar de aia vrem s-o schimbăm, nu? – n.red.), are drept unic argument tradiționalul „Huo!”.

Laurențiu Constantin candidează pentru un nou mandat la alegerile din 27 septembrie. Ceea ce e dureros pentru echipa Opoziției. care a ținut ani de zile Beceniul într-o stare deplorabilă.

Un videoclip recent arată cum știe opoziția din Beceni să-l combată pe actualul primar. Îl așteaptă să iasă din sediul Primăriei, după care declanșează „atacul. Din tirada lor se pot distinge argumente solide, precum: „Huoo!, Hoții!, Noaptea!”..

Vizionând clipul, mi-am adus aminte de o istorie despre Charles de Gaulle: Mergând la o reuniune, cineva din mulţime i-a strigat „Moarte proştilor!”. De Gaulle s-a întors spre el şi i-ar fi răspuns „Ce vast program politic!..”.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close