Știrile zilei

VIDEO: Descindere la înmormântare! | Polițiști, jandarmi, luptători SAS

O înmormântare din Cislău a declanșat o amplă operațiune a forțelor MAI.

Zeci de persoane au fost legitimate, iar douăzeci și două au primit amendă după ce au participat la o înmormântare în localitatea Cislău. Mulțimea aflată la slujba de înhumare a fost dată de gol de câțiva participanți care făceau live pe Facebook.

Ieri, polițiștii buzoieni au primit indicii că, la un anumit imobil din Cislău, sunt în desfășurare tradiții religioase privind funeraliile unei persoane. La scurt timp, oamenii legii s-au sesizat din oficiu după ce au constatat că aici nu ar fi respectate restricțiile impuse de pandemie.

La fața locului au fost prezente mai multe echipaje de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, Polițiilor orășenești Pătârlagele și Nehoiu, Secțiilor de poliție Cislău și Pârscov, luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale și jandarmi.

Având în vedere regulile instituite, organizatorului, invitaților și altor 22 de participanți le-au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 19.000 de lei, conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Polițiștii continuă activitățile, pentru legitimarea participanților, urmând a fi luate măsuri față de persoanele identificate.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button