CORONAVIRUS

VIDEO: Distracție ca la Rio pe străzile Buzăului. Sute de dansatori au invadat municipiul

Atmosferă de carnaval, sâmbătă pe străzile din municipiu. Sute de dansatori de salsa din țară și din străinătate și-au etalat costumele și au dansat pe ritmuri latino în fața unui public numeros, venit să vadă pestrițul eveniment.

Ajuns la cea de-a treia ediție, carnavalul organizat de școala de dans Salsa P1150199Place din Buzău a debutat vineri, parada oficială având loc sâmbătă seară. Startul petrecerii s-a dat în fața Parcului Crâng, convoiul format din TIR-uri în care se aflau zeci de dansatori deplasându-se prin oraș până în Piața Daciei.

Aici, sute de practicanți ai dansului cubanez și-au demonstrat talentul artistic, pe o scenă amplasată în fața Palatului Comunal.

Amfitrionul serii, celebrul Wilmark, a adus în scenă perechi de dansatori de la mai multe școli de salsa din țară și din străinătate. Costumele multicolore, mișcările amețitoare și atmosfera generală a serii au făcut din carnaval un eveniment savurat de publicul buzoian:

„Așa spectacol să tot facă Primăria. Copiii ăștia chiar au talent și merită promovați, iar noi, buzoienii, putem vedea și altceva decât mici, bere și circ”, a spus pentru Ziua de Buzău Temistocle F, buzoian sexagenar venit să admire parada.

După focul de artificii de la ora 22:00, distracția s-a mutat la un club din municipiu, unde dansatorii s-au distrat în voie, departe de ochiul critic al publicului.

Organizatorii speră ca, prin astfel de evenimente, să atragă din ce în ce mai mulți tineri către acest gen de dans.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button