Știrile zilei

VIDEO emoționant, din curtea UPU

Un mesaj emoționant a fost înregistrat ieri, în fața Unității de Primiri Urgențe a spitalului din Buzău,locul de muncă al lui Silviu, asistentul rănit grav într-o explozie, produsă pe 17 august, la Potoceni. Colegii i-au transmis tânărului urările lor de bine, în ziua în care acesta a împlinit 26 de ani.

Ieri, Silviu a fost sărbătorit de toți colegii de la UPU, în frunte cu șeful secției, medicul Adrian Zoican. Din păcate, tânărul cadru medical se află la un spital din Hanovra, unde medicii încearcă să-i salveze viața; el a ajuns acolo după ce a suferit arsuri pe 70% din suprafața corpului, în urma unei explozii.

De ziua lui care l-a prins departe de familie, pe un pat de spital din străinătate, colegii din Spitalul Județean i-au cântat în cor lui Silviu ”La mulți ani”, și i-au transmis gânduri bune și calde pentru a reveni acasă cât mai repede.

Un mesaj emoționat a postat pe Facebook și Veronica, soția lui Silviu, una dintre persoanele care suferă cel mai crunt de pe urma tragediei din 17 august:

„Soțul meu drag și scump,azi e ziua ta …I mi tremura sufletul și inima de durere că o petreci așa. incerc sa mă țin tare pt că te iubesc ,pt tine….Pt tot ce avem…La multi ani ,dragul meu te aștept acasă…că sa mi alini dorul de tine!La multi ani ,și toată sănătatea din lume sa vina la tine sa uitam acest cosmar…”, a scris Veronica Jilavu, de asemenea asistent la UPU.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: