Știrile zilei

VIDEO: Exercițiu ciudat, executat la Obelisc de un fost consilier din Primărie

În această seară, buzoienii ieșiți la plimbare în Parcul Crâng au avut ocazia să asiste la o veritabilă demonstrație de yoga executată de un tânăr din Buzău.

Fără să-i pese de ochii curioșilor, tânărul s-a aliniat cu Obeliscul și și-a început exercițiul ce avea să dureze mai bine de șapte minute.

Un trecător nu a putut rata momentul inedit, a scos telefonul mobil și a filmat totul. Imaginile au ost transmite de pagina de Facebook „Buzăul”.

Anumite voci susțin că tânărul yogin este nimeni altul decât fostul consilier al primarului Toma, Alexandru Nicolescu. În decembrie 2016, el a ajuns să lucreze pentru primar după ce l-ar fi întâlnit pe edil într-o benzinărie din Buzău și i-a propus să îl ajute cu diferite proiecte. Nicolescu nu a rezistat decât un an și jumătate în scaunul de consilier al primarului.

Practicant de yoga și gimnastică, fostul consilier a cochetat cu bungee-jumping-ul și cu scufundările. La alegerile locale din vara lui 2016, Alexandru a candidat pentru funcția de primar al orașului Buzău. Pe afișul electoral a apărut îmbrăcat într-un costum de scafandru.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button