Știrile zilei

VIDEO: Farsă periculoasă a elevilor de la Liceul 8

Noi, buzoienii, suntem primii la toate, iar caterinca nu face excepție! În cadrul acestei rubrici tratăm – fără ură și părtinire – toate clipurile pe care le considerați haioase și care fac referire la Buzău. Enjoy! #caterincadebuzau

Dintre toate farsele pe care le-am făcut colegilor sau care ni s-au făcut în timpul anilor de școală, mi se pare că cea cu scosul ușa din țâțâni le depășește pe toate. Chiar dacă poate avea urmări grave, elevii continuă să se amuze pe seama acestei farse periculoase.

Câțiva elevi de la Liceul Tehnologic „Meserii și Servicii” din Buzău au experimentat trucul, iar „victimă” i-a căzut o elevă sosită – ghinionul ei! – ultima în clasă.

Lovitura încasată în cap de ușa în cădere a stârnit pe de o parte un strigăt de durere, iar pe de alta, hohote de râs din partea colegilor care, ulterior, au ținut să se asigure că „victima” a depășit momentul de șoc.

Nu vreți să știți câte vizualizări a făcut clipul urcat de tineri pe Facebook, dar vă pot spune că numai distribuiri sunt aproape 5000.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

1 comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.