Știrile zilei

VIDEO: Fostul deputat Titi Holban, RĂNIT în accident la Poșta Câlnău

Fostul deputat Titi Holban și soția acestuia au fost răniți într-un accident rutier produs vineri pe drumul european E85. La ieșire din localitatea Poșta Câlnău, mașina ex-parlamentarului râmnicean a lovit un cap de pod și s-a răsturnat în șanț. Victimele au fost transportate la Spitalul Județean pentru îngrijiri medicale. In cazul lui Titi Holban, medicii au decis transferul la un spital din Bucuresti, el suferind o fractură de piramidă nazală.

Titi Holban este fratele fostului primar din Râmnicu Sărat, preotul Viorel Holban

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 11:00. Din spusele polițiștilor, șoferul autoturismului Volkswagen Bora a pierdut controlul volanului și a lovit un cap de pod, răsturnându-se în șanț. Fostul deputat și soția acestuia au fost răniți și preluați de două ambulanțe care i-au transportat la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Pe aici ar fi pătruns piesa metalică în mașina fostului deputat

Martorii vorbesc despre un accident stupid. Ei spun că șoferul autoturismului ar fi fost lovit de o bucată de fier care s-a desprins din camionul care circula în fața sa. Obiectul a spart parbrizul și l-ar fi lovit pe fostul deputat direct în cap, acesta fiind, de fapt, motivul pentru care mașina a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat.

La fața locului nu au fost găsite urme de frânare. Până la această oră, reprezentanții IPJ nu au date despre cele două persoane rănite și nu confirmă teoria privind bucata de fier care l-ar fi lovit pe șofer.

Polițiștii au desfășurat cercetări pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt. În zonă s-a circulat dirijat până la finalizarea cercetărilor. 

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button