AdministrațieȘtirile zilei

VIDEO-FOTO: Moment istoric / Noua maternitate, predată astăzi Spitalului Județean Buzău

La patru ani de la țeapa secolului – inaugurarea formală a noii maternități de către președintele de atunci al Consiliului Județean, DSC_0103Victor Mocanu – , unitatea medicală de pe Victoriei este gata. Investiția a costat 16 milioane de euro, iar condițiile în care buzoiencele își vor aduce pe lume pruncii respectă standardele medicinei actuale.
Predarea noii unități medicale către conducerea Spitalului Județean de Urgență Buzău a fost făcută joi, în prezența președintelui Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu și a mai multor consilieri județeni. Noua maternitate dispune de 160 de paturi, mai multe săli de nașteri și aparatură medicală modernă.
Președintele Consiliului Județean Buzău și-a exprimat încrederea că noua unitate medicală va veni în sprijinul buzoiencelor și va răspunde exigențelor din domeniul medical. Primele internări vor fi făcute, cel mai probabil, săptămâna viitoare, după finalizarea testelor epidemiologice.

Galerie foto:

 

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. A dat Bunul Dumnezeu. Sper sa fie folosita si ingrijita asa cum trebuie. Mi-as fi dorit sa o fi nascut si eu pe fetita mea aici. Bine ca viitoarele mamici pot aduce copilasii pe lume in conditii decente, nu ca noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: