Știrile zilei

VIDEO: Imagini cutremurătoare | Cinci tineri s-au izbit cu un Audi de balustrada unui pod

A fost prăpăd, joi seară, pe șoselele din județ. Trei oameni au trecut pe lângă moarte în Bariera Brăilei, după ce căruța în care se aflau a fost spulberată de un autorurism, iar alți cinci tineri s-au înfipt cu mașina în balustrada unui pod, în Bariera Ploiești, o tânără de 18 ani decedând pe loc.

Tragedia a lovit cumplit familiile  a cinci tineri din Focșani. Autoturismul Audi A4 în care se întorceau de la Câmpina, acolo unde șoferul de 21 de ani era elev al Școlii de Subofițeri de Poliție „Vasile Lascăr”, la intrarea pe pasarela Nehoiu, din motive rămase încă necunoscute s-a înfipt în balustrada metalică, mașina fiind practic tăiată în două.

Simona Anastasiu, tanara decedata in cumplitul accident de joi seară
Simona Anastasiu, tanara decedata in cumplitul accident de joi seară

O tânără de 18 ani, aflată pe locul din dreapta spate, a decedat pe loc, întimp ce doi alți doi tineri, frate și soră, de 19 și 21 de ani, șoferul și o pasageră de 18 ani au fost răniți. În starea mai gravă se află o tânără de 19 ani, însă toți cei patru au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Buzău, pentru îngrijiri medicale.

Traficul pe E85 a fost paralizat ore bune, până când oamenii legii, șocați și ei de gravitatea accidentului, au finalizat cercetările la fața locului.

Reporter Buzoian a transmis LIVE, pe Facebook, de la fața locului, operațiunea de salvare a răniților. Imaginile transmise de Reporter au fost urmărite de zeci de mii de utilizatori.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button