Știrile zilei

VIDEO: Imagini SFÂȘIETOARE de la plimbarea lui Adrian Vizireanu pe străzile Buzăului

Marți, la prânz, un cortegiu funerar cu trupul sublocotenentului post-mortem Adrian Vizireanu, ucis sâmbătă în Afganistan, a parcurs aproape întreg orașul, trecând prin locurile care au marcat viața tânărului erou: locuința, sediul arbitrilor, casa părintească și stadionul.
Convoiul format din mașini militare, de poliție și de jandarmerie, dar și ale prietenilor și cunoscuților lui Adrian, s-a deplasat pe itinerariul Capela Cimitirul Eroilor, Gara Buzau, Cart. Dorobanti – locuinta personală, Sala Sporturilor – A.J.F.Buzau, Cart. Micro XIV – locuinta parintească, Stadion Gloria, Capela Cimitirul Eroilor. Sute de apropiați – rude și prieteni -, cu fețele împietrite de durere, l-au însoțit pe Adrian Vizireanu pe drum.
Miercuri, 11.05.2016, la ora 11.00, va avea loc ceremonia de înmormântare la Cimitirul Eroilor din Buzău. Cei doi militari au fost uciși sâmbătă, în timpul unei instrucții, de două persoane purtând uniforma polițiștilor afgani.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

2 comentarii

Click aici pentru a adăuga un comentariu

  • Dumnezeu sa ii odihnească în pace….păcat că erau fffff tinerii….aceste imagini ar treb sa le vadă parlamentarii….ei ar trebui sa ne apere tara nu noi tineretul…ei ar trebui sa se sbata sa ne fie bine in tara noastră nu noi…Ceaușescu asa cum era bun sau rau el ne dădea un trai mai decent acesti politicieni ce ne fac????…..???? păcat de ei si familiile lor…condoleanțe din suflet le zic la familii….DUMNEZEU SĂ ÎI ODIHNEASCĂ ÎN PACE ????????????????

Statistici T5