Știrile zilei

VIDEO: Impact devastator pe E85, la Oreavu. Opt oameni în spital

Un accident rutier grav, din care au rezultat opt victime, s-a produs joi seară pe DN 2 E 85, la 10 km de Oreavu înspre Buzău. Evenimentul a avut la bază o pătrundere pe contrasens, cel mai probabil după efectuarea unei depășiri.

Conform datelor preliminare, în accident au fost implicate două autovehicule: un Mercedes Vito, condus de către un vrâncean de 64 de ani, și un autoturism BMW, la volanul căruia se afla un râmnicean de 22 de ani. Impactul frontal a avut loc după ce șoferul Mercedesului a efectuat o depășire, moment în care a pătruns pe contrasens și a izbit BMW-ul tânărului din Râmnicu Sărat.

Din accident au rezultat opt victime, șase adulți și doi copii. Toți cei opt răniți au fost transportați de urgență la Spitalul Județean pentru îngrijiri medicale.

Între timp, ofițerii de la Rutieră au deschis o anchetă pentru a reface filmul accidentului. Pe durata cercetării la fața locului, traficul pe E85 a fost blocat, pe șoseaua europeană formându-se cozi de mașini întinse pe kilometri.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: