Știrile zilei

VIDEO: Impact violent, pe strada Transilvaniei! BMW intrat în stâlp

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, cunoscut cu probleme psihice, a fost la un pas să omoare oameni pe strada Transilvaniei din municipiul Buzău. Tânărul a furat mașina unui angajat Sebi Gaz și s-a izbit violent de un stâlp, la câțiva metri de pietoni. Bărbatul nu se află la prima abatere.

Incidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 14:30. „Diamant” – așa cum este cunoscut tânărul – locuiește pe strada Transilvaniei, la mică distanță de sediul Sebi Gaz. Astăzi a mers în curtea firmei și i-a cerut un foc unui angajat. A fost doar un pretext să se furișeze în curtea în care erau parcate mașinile angajaților care nu au bănuit nimic din planul tânărului.

După câteva minute, angajații au auzit o bubuitură puternică și au ieșit în stradă să vadă ce se întâmplă. „Diamant” demarase în trombă și se izbise cu mașina de un stâlp, în încercarea de a pătrunde pe gangul pe care locuiește.

Zona este intens tranzitată mai ales de elevii care studiază la Colegiul Național „Mihai Eminescu”. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

  • Internat la Săpoca

Acum doi ani, „Diamant” a furat o mașină pe bulevardul Nicolae Bălcescu și a luat la țintă șapte mașini. Nimeni nu a plătit pentru paguba sa. Drept pedeapsă, tânărul a stat internat zece luni la Săpoca.

În seara zilei de 3 septembrie 2018, în jurul orei 20.30, prin S.N.U.A.U. „112” s-a sesizat faptul că un tânăr de 21 de ani, care se deplasa cu un autoturism în zona intersecţiei străzii Mioriţei cu bulevardul Nicolae Bălcescu, a lovit mai multe autovehicule parcate, după care a încercat să fugă de la locul evenimentului, însă a fost oprit de mai multe persoane aflate în zonă.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că tânărul a sustras autovehiculul cu care se deplasa folosindu-se de chei potrivite, după ce în urmă cu aproximativ două săptămâni, profitând de faptul că proprietara maşinii – o femeie de 37 de ani – şi-a lăsat maşina neasigurată (geamul deschis), a sustras cheia.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

3 comentarii

  1. Alooo, domnii reporteri, liceul Mihai Eminescu e langa piata centrala, daca nu ati stiut pana acum… De la Mihai Eminescu la Costin Nenitescu e ceva, nu?… Mai multa atentie, ca nu scrieti la Academia Catavencu sau la TimesNewRoman…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close