Știrile zilei

VIDEO: La un pas de moarte, după o manevră imprudentă!

Accident rutier soldat cu patru victime, vineri, pe drumul european E85. Patru persoane au fost rănite în urma unui eveniment rutier cu trei autoturisme implicate, coliziunea având loc după ce șoferul unui Opel a pătruns pe contrasens, a lovit un Audi ce venea pe contrasens, aceasta din urmă fiind proiectat într-o altă mașină.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că -în timp ce conducea un autoturism pe DN2 E85, în afara localităţii Costeşti, din direcţia Urziceni către Buzău – un prahovean de 55 de ani a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un autoturism condus de un gălăţean de 45 ani.

În urma impactului, autoturismul prahoveanului a fost proiectat într-un Logan condus de un bărbat de 64 de ani, din Vrancea. Mașina acestuia a ajuns pe câmp. Șoferul se întorcea de la un spital din București, unde fusese să-și externeze soția.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a a patru persoane. Este vorba despre șoferii din Prahova şi Galaţi și soțiile acestora. Răniții au fost preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul Județean Buzău.

În urma accidentului, traficul pe DN2 E85 a fost blocat mai bine de o oră în zona localităţii Costeşti. Poliția îi va întocmi dosar penal șoferului vinovat de producerea accidentului.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button