Articolul zileiȘtirile zilei

VIDEO: Marcel Ciolacu a plantat puieți la Frasinu, în cadrul campaniei „Pentru o Românie verde”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a participat, astăzi, la o acțiune de împădurire orgazinată în cadrul campaniei națională „Pentru o Românie verde”, inițiată de formațiunea politică. Liderul social-democrat a plantat puieți alături de zeci de membri PSD.

După cum bine stiți, la începutul lunii martie, Partidul Social Democrat a pornit o amplă campanie de împădurire, sub egida “Pentru o Românie verde”, în colaborare cu Romsilva. Ne-am propus să plantăm minimum 500.000 de arbori. Până în acest moment, s-au plantat 140.000 de puieți, urmând să desfășurăm acțiunea în continuare. Aș vrea să le mulțumesc celor aproape 6.000 de membri de partid care s-au implicat în această acțiune. Tinând cont că am făcut asta și anul trecut, deja e o acțiune asumată de PSD, iar colegii mei au pregătit o hartă interactivă unde oricine poate intra și verifica locațiile unde au fost împădurite zone defrișate. Din estimările noastre, până acum am împădurit circa 70 de hectare”, a declarat Marcel Ciolacu.

Ulterior, liderul PSD  apostat pe Facebook un filmuleț realizat astăzi, la Frasinu:

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button