Știrile zilei

VIDEO: Mascații buzoieni, învingători, la Bistro!

MasterChef polițist, pentru o cauză nobilă!

Joi dimineață, polițiștii buzoieni au pus uniformele-n cui pentru a îmbrăca șorțul de bucătar. Și nu oricum, ci în cadrul unui concurs urmat de o acțiune umanitară, evenimente ce se înscriu în calendarul activităților dedicate sărbătorii Zilei Poliției Române. Oamenii legii au gătit preparate de post, dar și din pește, care au ajuns, în final, la un cămin de bătrâni din județul Buzău.

La concursul de gastronomie s-au înscris trei echipe formate din polițiști de la mai multe structuri ale IPJ: Poliția Municipiului Buzău, Poliția Municipiului Râmnicu Sărat și Serviciul de Acțiuni Speciale.

Oamenii legii au gătit un meniu de prânz în bucătăria pusă la dispoziție, an de an, de restaurantul Bistro. Deși au știut de la bun început că numai una dintre echipe va fi declarată câştigătoare, concurenţii au făcut tot ce a depins de ei pentru a pregăti cele mai gustoase preparate.

Bărbații s-au descurcat și ei onorabil la tocatul zarzavatului, dar și la frigerea peștelui, demonstrând că pot face față oricând, cu brio, unei sarcini în bucătărie.

În cele din urmă, borșul și plachia de pește, dar și salmul de biscuiți pregătite de echipa SAS Buzău i-au dat pe spate pe mebrii juriului format din comandantul IPJ Buzău, comisar șef Laurențiu Pantazi, un chef bucătar al restaurantului și bucătarul popotei IPJ Buzău. Pe locul doi s-a clasat echipa Poliției Municipiului Buzău, urmată de polițiștii de la Râmnicu Sărat.

Poliția buzoiană a continuat tradiția de ani, aceea ca, în apropierea unei mari sărbători, gândurile lor să se îndrepte către persoanele defavorizate. De aceea, după concurs, produsele gătite le-au fost servite bătrânilor şi celorlalte persoane găzduite de Aşezământul Social de la Câmpeni, de către polițiști.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: